Bleeding beserta cramp perut

Haii. Saya pregnant 4 weeks. Tapi harini tiba2 ada keluar darah sikit2 beserta cramp perut n sakit pinggang. Normal ke ? Saya 1st time pregnant after TTC about 3 years. Tadi scan dgn doc tapi belum nampak apa2. Boleh terjadi keguguran ke? 😔

2 Balas

Nanti time 6/7w try repeat scan. Buat masa ni jangan buat kerja berat, banyakkan rest. Kalau boleh bed rest dulu. Jangan bersama suami dulu. Maybe rahim tak kuat atau placenta rendah. Tunggu result repeat scan nanti

3y ago

Salam takziah bb. Insyaallah ada rezeki lain nanti

better pergi hospital kalau ada bleeding.