37 weeks 4 days

Salam . Sy nak tanya . Tadi ada keluar spotting coklat mcm darah tapi bukan darah fresh .. tanda nak bersalin tu keluar darah fresh ke atau spotting coklat pun tanda juga ? Sbb sebelum ni pun sy slalu jgak kluar spotting coklat tu . Gy hospital .. semua okay je . Hmm keliru #ingintahu #bantusharing #firstbaby #pleasehelp #1stimemom

1 Balas

Nnti monitor lagi ye. Boleh jadi turun tanda jugak tu. Atau ada buat kerja berat2?