Keputihan coklat

Hi saya 6w camtu tp scan nmpak kantung je. Pastu semalam saya ada keputihan coklat saya pergi klinik scan doctor ckap kantung ade tapi nampak lining rahim ada darah (tapi taktau darah ape). So doctor kata mungkin ancaman keguguran mungkin normal nnt darah tu keluar sendiri (darah lama). Harini pun sama keputihan keluar coklat camtu. Mungkin sbab darah dlam rahim kot. Saya jadi buntu pula. Mungkin betul saya akan alami keguguran kot😭 sblum ni xde pun keputihan coklat camtu. Baru 2 hari ni camni. #firstbaby

1 Balas

sy pon ade jgk kuar keputihan coklat2 tu.. xtau psl lining dlm rahim tu.. takpe sis bykkan rehat ya, kurangkan berjalan n jgn angkat berat.. doc ade bg ubat kuatkan rahim x?

2y ago

Setuju.refer hospital je terus.saya pun ada situasi sama pergi hospital dan dia akan check menyeluruh.