Depo

Salam, nak tanya, paling lama darah keluar lepas cucuk depo berapa bulan ye? - sye da 42hari da nie, darah asyik kua sejurus lps cucuk depo. Ingatkn sbln je, nie da sbln lebih, ada ke yg smpai 2bln darah kua?

1 Balas

Sy da 57hri drh bru nk kering.. cucuk pon x lg. Oppoitment mggu lps sptt nye cucuk tp xjd sbb da rmai sgt nurse lupa..

4y ago

Awk still kuar darah lg x? Sy cucuk time anak 2 bulan. Now anak da 5 bukan darah still kuar lg even sikit2. 😭