Cucuk depo

Korg normal ke cucuk depo akan priod , mse first bulan ptama cucu priod. then ni dh msok kali kedua cucuk kua darah pulak tp xbanyak. sikit sikit sikit aje .. bolehke mntk ubat stop darah?

2 Balas

sy cucuk depo skli je dh taubat sis .. period nk dkt sebulan .. tp xberterusan, seminggu lebih dtg pastu berenti 2 3hari cmtu je, n dtg blik seminggu lebih .. berlarutan smpaj sebulan sis .. mmg taubat dah, sy xnak dh cucuk, mkn ubat je .. alhamdulillah period normal, anak skrg setahun 2bulan, harap menjadi planning xnak pregnant smpai 3tahun 😅

xpasti. sy cucuk 1st time...sebulan ptama spotting saja. bln ke2 stop smpai skrg. ni hjung bln 2nd appt tp nk mtk tukar...sbb bdn jd lesu sgt2