10 week scan

Hai semua..nak tanya ada tak pengalaman macam saya scan 10 week tak nampak baby.. Hanya nampak kantung.. Sepatutnya doc cakap 10week dah boleh nampak baby & heartbeat..minggu depan scan lagi.. Risaunya saya.. ? #1stIVF

5 Balas

Saya 10w+ , scan nmpk kantung je. Kene repeat 2w lagi . Setakat ni xde heavy bleeding cuma light spotting . Rasa mcm impalantasi . Baru keluar 3hari tapi setompok je . Kita doa sama sama yaa .

5y ago

Hai sis..sy alami apa yg sis alami skrg..boleh taw cm mane keadaan sis skrg?

Sya. 10week bila scan KK dlm 6w.. Scan klinik swasta detect twin. Gelisah nya menunggu 2 minggu lg..

harap² dipermudahkn . kdg² baby kecik sgt . tu yg susah nmpk . hee

5y ago

Harap2 mcm tula sis..tqvm sis..😢

tawakal sis..byk berdoa dan positif. inshaallah ada nt..

5y ago

Aamiin , semoga cepat sihat... n cpt mgndung blk

Doa banyak2 Saya Pon dulu ada kantung je tapi Dr BG peluang sampai 8 minggu alhamdulillah nampak baby lepas tu..sabar Puan..

4y ago

ada bleeding x puan?