Sex semasa hamil

Salam. Nak tanya mommies semua, maaflah klu x senonoh sikit. Biasa klu pregnant, mommies bersama suami boleh tahan berapa lama? Thankz.

7 Balas

dia mngikut keadaan, kalau rasa penat sangat, memang tak buat. kalau ada tenaga dan boleh teruskan, ikut sejauh mana waktu tu kita ada tenaga. kalau awak rasa tak puas dan nak lama, teruskan. kalau penat and rasa sakit and tak selesa. berhenti. suami kena ikut rentak isteri, sebab kita mengandung, ada bayi kt dalam. kalau tak larat, jangan paksa.

berhati-hati sesiapa yg share pandangan tu, jgn terlalu open bab ni. dua tiga hari ni mcm kerap nampak soalan mcm ni. dan tukang soal pun berselindung di sebalik profile "tanpa nama"

4y ago

Betul tu 😑

Kalau rsa diri tu takboleh thn lama its ok jgn pksa Biar la cik husb menunggu Skrg ni siapa lg penting awk yg mengandung ke suami

ntah ape benda soalan laa. bnde gni nk tnye org plk.

xde soalan lain ke yg lebih pentingg?

depends

urm.