Second Pregnant

Salam nk tanya.. Klu sebelom ni kite ad sejarah keguguran...klu hamil yg kedua waktu yg tepat untuk pergi KK berapa week?

2 Balas

saya pernah gugur bulan 1/10,bulan 3 lekat balik..2 minggu lepas cek upt,sya gi klinik utk confirm kan..msa tu usia kndungan sya 5 minggu 5 hari..doc scan nmpk kantung jer,normal la sbab masi awal kan..then 7 minggu 5hari,dah nmpk janin da..

boleh kol kk tmpt awak minta pendpt,... bgtao pernh gugur,... sbb ada yng panggil awal untuk bg ubat kuatkn rahim