ubat

Salam . Nak tanya masa first mengandung sya makn asid folik je hb ok tak ada pening tp leps abis dapat obimin tapi makan saya jadi pening. Ke ubat tak sesuai ke macam mana ye jd pening sakit kpla ni ye?

2 Balas

Mmg efek ubat tu akn loya n pening. Tp klu teruk sgt better refer balik doktor. Mintak tukar ubat. Tp bg sy obimin lg better dr zincofer. Zincofer lg meloyakan.

Mybe ubt x rasi dgn bdn. Refer doc semula minta tukar ubt laen