Ubat ?

Maltofer dgn sangobion mana lagi elok ye ? Disebabkan saya tak boleh telan obimin , zincofer & iberet lepas makan confirm pening loya muntah .. emm saya jadi takut kalau tak makan ubat .. #firstbaby #24weeks4days

1 Balas

Amalkan pati delima / jus delima atau buah fresh delima ( sebiji tanpa share dgn sapa2) saya mula mkn obimin , second checkup dah tak payah amik ubat lagi .. plua kulit baby nnti cantik , kulit mommies pun insyaAllah

4y ago

Pati delima saya makan sis , hb saya okay je .. cuma BP saya rendah kot .. risau jugak kalau tak makan ubat nanti effect baby ..