Ada petua naikkan hb tak ?

Selain makan ubat , apa lagi petua utk cantikkan hb . setakat ni hb ok .. risau makin lama tak cantik pulak nti hb 😀 klu mkn ubat , pening kepala , dah tukar ubat , msh pening .. mkn folic asid dgn iron saja skng .. adaa tips lain ? 😄

11 Balas

Sy hb da drop baru2 ni jdi 10.4 dari 12.6😌 Dr suruh makan banyak sayuran hijau dan red meat.

Calla milk sis. I pregnant kedua this time takda masalah hb sbbkan calla milk 🌸

5mo ago

Saya ambil yang mangga susu tu awak

buah jambu batu bagus untuk naikkan hb

buat jus buah bit insyaallah hb cantik🤏🏻

Makan folic acid dengan air limau

sayur bayam dan telur rebus

Pati delima & bayam

makan kerang & ikan

Try minum air saffron

Amalkan jus delima