Mimpi Keguguran

Salam.. Nak Tanya, ibu2 Smua penah x semasa mengandung mimpi keguguran.. Skrg sy ngandung kali ke 6,ms ngandung kali ke3 penah mimpi keguguran.. Selang brp minggu keguguran tu btl2 jd.. Skrg sy ngandung a anak ke 6,2hr lps sy mimpi bnd yg Sama.. sy cukup risau Sgt... Tkt berlaku lg.. Ape pendapat ibu2 Smua..

2 Balas

Mimpi ni mainan tidur. Yang mengizinkannya Allah. Mohon doa kepada Allah. Setiap kali terbangun dari mimpi macam tu, mohon doa kepada Allah agar kandungan dilindungi. Allah yang Maha Berkuasa.

Moga tak ada apa apa la sis. Tapi kalau sis takut jugak, sis cuba tanya ustaz kot ustaz boleh tengokkan kenapa sis kerap mimpi macam tu