Mimpi aneh2

Normal ke time preggy mimpi yg bukan2😌lately sy banyak mimpi pocong, keguguran&lain2. Ke sbb bdan sy penat?#pleasehelp

8 Balas

saya preg ank first yg ggur tuu, mimpi saya beranak kangkang dpn doktor tnpa teran lalu anak keluar sndiri. 5 bulan allah bg pinjam, pakej mimpi tu jadi kenyataan tau.. skrg preggy ank kdua , mmpi ank lelaki cukup bulan dilahirkan. harap" kndungan kalini slmat smp bersalinn.. doakan saya

Dulu mase first pregnancy sy selalu mimpi bukan², 1 sebab sy sendiri x larat nak baca Almulk sebelum tdo.. Skrg utk pregnancy seterusnya asben sy sendiri akn mengaji tepi sy smpai sy tdo.. Alhmdulillah mimpi indah² je dri awl pregnant hari tu

Rasanya normal kot, sbb sy pun sama, kdg2 mimpi tu mencemaskan sampai sy terjaga dari tidur, bila terjaga tu jantung sy laju sgt sampai tangkap pinggang, sakit betul pinggang bila jadi mcm tu.. jenuh lah mengucap & istighfar 😅

sllu juga mimpi ular 😥 kdg2 mimpi nmpk ular hitam belit benda. tp xnnpk jelas ap yg dibelit tu. smoga kita smua dn baby baik2 je 🥺❤️

Pernah mimpi dia kata nak anak kita. tak lama tu gugur. Rupanya ada benda. Klu mimpi lagi boleh try baca ruqyah or jumpa ustaz yg pakar.

Saya akan pasang ruqyah (download di appstore) sebelum tidur. Alhamdulillah tidur makin aman.

Saya pon mimpi bukan2.. Kerap mimpi lipas.. Huhuu..

Ye sejak pregnant ni mimpi semua epic 😅