mimpi .

Assalammylaikum . haii ibu2 semue ... Nk tnye apa pertande kalo kita mimpi keguguran. Sy prgnt 5week tpi kerap sngt dpt mimpi pelik2 . harini sy mmpi dh bersalin .. Sblom ni sy penah keguguran usia kandungan sy 4bulan,Tpi doc sahkan tak ada janin cuma ada kantung . ada tak ibu2 yg ada pengalaman

2 Balas

Wslm.. mimpi mainan tidur sis.. sy pn byk kali mimpi bersalin n bgn peryt rasa kempis tp okay je xde ape jd.. berdoa byk².

Yes, it's normal time pregnant ader weird dreams. Especially towards end of pregnancy