CSYT KETIKA PREGGY

Salam.. nak tanya ibu2 sini ada tak yg berpengalaman ada cyst time preggy? skrg kandungan dah 15minggu.. Nanti cyst tu akan hilang ke bila bby membesar? Tanya bagi pihak kawan sbb dia pregnant juga n diagnose ada cyst 3.5cm.. Doc kata kalau cyst tu xhilg sndiri n membesar ke 5cm baru operate buang cyst tu..

7 Balas

Kalau puan mengalami sakit bahagian cyst atau berlawanan sepanjang masa sila segera ke hosp kecemasan