Cyst & fibroid

Doc ada detect cyst & fibroid masa 6 minggu (2cm) 12 minggu buat scan sis mcm makin membesar (4cm) , ada tak ibu2 bila bby membesar cyst akan mengecut? Setakat ni cyst tu tk kacau bby. Tapi risau makin membesar lagi .

1 Balas

hi saya ada cyst masa pregnant 6 weeks, then saya start makan buah delima and minum air berry boost tu untuk kecutkan cyst. alhamdulillah scan 9 weeks dah kecut cyst dah tak nampak dah. yang penting jangan makan asam kalau ada cyst. buat rasa rasa takpe jangan banyak