Cyst Semasa Hamil

Hi mommies. Ada yg pernah or sdg alami tak cyst time hamil. Sy 1st time & agak terkejut bila scan doc bgtau ada cyst. Doc ckp tak yah rsau. Nanti cyst tu akan mengecil & hilang bila baby semakin membesar. Sy skrg pregnant ank ke2. Baru 10w. Rsau sgt. Ada yg boleh share pengalaman tak bila dh bersalin nti mcm mna? Still boleh bersalin normal ke

4 Balas

sama macam saya. walaupon doktor pesan jgn risau. hati ni tetap jgk risau. baru ni scan doktor cakap ada cyst. anak ke 2. skrg 9w. semoga cyst kita semua hilang la ye. semoga dipermudahkan segala urusan sepnjang mgandung hingga bersalin 🤲🏻

7mo ago

aamiin 😭😭🤲🏻

sama macam saya, cyst tu normal je untuk awal kehamilan. nanti lama lama dia hilang sendiri. selagi tak de rasa sakit, normal je sis

7mo ago

aamiin😔😭😭😭

sama mcm sy.. sy pn risau tkt cyst tu membesar sama mcm bby.. ada makanan2 yg perlu kite elak tak ye utk xbg cyst ni aktif?

sama la ngn sy ada cyst,inshaallah kita semua kuat hadap dugaan ni,mudah mudahan baby sihat dlm perut

7mo ago

aamiin me too alhamdulillah lega rasa ade yg kongsi pgalaman ingtk sya kseorangan smoga kita smua kuat ya kita sayang baby sgt2 smoga allah jga kita n baby