Tanda Anak Tak Sesuai Dgn Susu Formula

Salam, nak tanya, anak saya baru belajar minum susu formula sebab saya dah pregnant jadi kena kurangkan susu badan, soalan saya, apa tanda anak tak sesuai dgn susu fm brand tersebut ek? Skrg, anak sy minum fernleaf, setakat saya tgk dia berak hari2, 2 kali sehari, tapi tak cair sangat, tak keras, itu tanda ank saya serasi dgn susu fm brand tersebut ke?

1 Balas

mungkin kut..jika ank xde alami mcm sembelit..berak ok..means ok kut..😅😅✌maaf sbb sy xpnh bg ank susu fm..mg d pmudahkan segalanya..aamiin