Susu FM

Hi mommy nak tanya ? Macam nak tahu kalau susu formula tu tak sesuai dengan baby kita ? Baby sya campur bf dgn bagi susu Fm , tapi dia dua2 minum je , dia berak biasa je , najis nya kuning emas

2 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

tgk keadaan baby.. kdg jd cirit birit, kdg sembelit, kdg yg muntah2 pon ada.. lg satu boleh tgk jgk klu dia xde mslh membuang ada x jd alahan semasa dia [email protected] mgkn sblm nie ok, tiba2 jd [email protected] susu FM mmg kne try & error. utk bf Stkt yg sy tahu mmg plg terbaik utk baby, xkn beri mslh kecuali jika kita ada tersalah mkn..

Baca lagi
VIP Member

Klaw bby sembelit.or dirrea..2 mknanya susu xok