Susu FM

Hi mommy nak tanya ? Macam nak tahu kalau susu formula tu tak sesuai dengan baby kita ? Baby sya campur bf dgn bagi susu Fm , tapi dia dua2 minum je , dia berak biasa je , najis nya kuning emas

2 Balas

tgk keadaan baby.. kdg jd cirit birit, kdg sembelit, kdg yg muntah2 pon ada.. lg satu boleh tgk jgk klu dia xde mslh membuang ada x jd alahan semasa dia kencing@berak. mgkn sblm nie ok, tiba2 jd ruam2@merah2.. susu FM mmg kne try & error. utk bf Stkt yg sy tahu mmg plg terbaik utk baby, xkn beri mslh kecuali jika kita ada tersalah mkn..

Klaw bby sembelit.or dirrea..2 mknanya susu xok