Susu badan drop

Anak dah 1 bulan lebih, dari awal mmg dah campur susu badan dgn susu fm sebab anak tak df. Now mmg minum susu fm je bgi sbb susu badan drop terus.. so far dia berak ok, takpe ke mommies?😢 sedih sbb tak dpt bgi susu badan.. Bila patut saya risau kalau dia tak sesuai dgn susu fm tu ya? #firstbaby

1 Balas

ada orang kata badan dah drop jadi boleh guna power pump dapat susu meriah. atau boost kesukaan awak boleh dapat susu lagi. kalau tak , tak apa asalkan anak gembira , awak jugak happy.