tanda susu formula tidak sesuai dengan newborn

boleh saya tau tanda susu formula sesuai dgn baby. susu badan tak keluar. jadi terpaksa bagi baby susu formula sementara susu badan nak menjadi.

2 Balas

klu nk susu bdn menjadi kena bg bby hisap sentiasa.. klu xde hisapan, takde ransangan, takde demand..mmg kering susu. fm bergantung pd bby tu sendiri. klu xde kembung, ruam, sembelit..ok la tu.

2w ago

betul. dia bkn auto keluar.