susu formula hospital

Assalamualaikum dan hi mommies.. saya nk tanya ada tak sesiapa yang tahu brand susu formula apa yang digunakan oleh hospital utk newborn? sebab anak saya sekarang minum dutchbaby tapi tiap kali menyusu pasti dia berak dan kadang cirit.. mcm tak sesuai.. baru ni dia discharged nicu, nurse bagi susu fm and susu tu dia minum, sehari 1-2kali je berak.. saya bercadang nak tukar susu jenama sama dgn hospital punya cuma dh tanya nurse dorang kata nurse yang bancuh susu fm dkt bilik susu je yg tahu.. jadi saya minta tolong pada sesiapa yg tahu brand apa yg digunakan sila bantu comment di bawah sbb kesian anak saya selalu sakit perut minum dutchbaby..#ingintahu #pleasehelp #bantusharing

1 Balas

Cuba try neobaby. Sy pn tak tahu tp ada dgr2 brand tu. Wallahualam