Alat BSP untuk check gula dalam darah

Salam.. Nak tanya alat untuk check gula dlm darah bsp kalau beli sendiri untuk 1 set brp ya harga...?

12 Balas

wslm....ada yang Mahal dan murah.mengikut jenama.untuk permulaan sekitar 150 kebawah.kita dapat set lengkap.seterusnyer Kita perlu 2pap yang Mana abis je.

Sy beli time shocking sales shopee dlm RM16 je complete set... Accurate je bacaan setakat ni, sbb sy test guna yg mahal jgk.. Try search "Sinocare GA-3"

Saya beli one touch select simple. 1 set termasuk mesin, jarum, alcohol swab & strip xsampai rm100. Boleh beli dekat shopee@lazada.

set lengkap brand 'sinocare' setakat ni yg terpaling jimat..strip pon murah..reading sy dpt sama mcm k.kesihatan..

mcm sy beli jenama accu chek guide. dia rm150 mcm tu. dpt skli jarum n stripe. beli dekat farmasi health lane.

kalau bajet biasa2 boleh cari dekat shopee, klau bajet banyak boleh cari dekat farmasi..

tgok tmpt sis... msa kt kmpong sy bli bwah rm100 tmsok jarum dan stripe

Sy bli kt farmasi..Accu check..ada promo bru ni..rm70lbih je dpt.

sy beli kt shopee . dlm 25.00 complete. .

saya beli kt farmasai 90rm complete set