Mengandung jarak dekat lepas Caesar

Salam n hi mommy2 smua, sapa y ad pngalaman pregnant jarak dekat lpas caesar. Sy anak msuk 8 bulan , dpt tau sy pregnant lg skali . Skrg dh 8 weeks blum bukak buku. Dh risik2 tnye nurse sal bukak buku, pastu nurse bising ckp xsdar ke, dhla kencing manis (GDM previous pregnancy). 😭😭😭😭 so terasa dgr ayat tu n rse down sgt. Anyone y ad experience boleh bg kata2 smgt x . Geram plak jd stress sbab ni. I want a happy pregnancy tp terngiang2 ayat tu. Kalo perli xbrsungguh xpe ni mcm marah btul ayatnye😖😖😖 hmm

1 Balas

nurse marah sbb kesian je kot. lgpun sis ceaser, gdm pulak tu. badan x sempat nk sembuh baik2 lg..sis memang x merancang ke mcmmana tu?