Buku Pink Di Kk

Nk tnye.. Dlu pernah keguguran dlm 5thun lpas... So dh ad buku pink.. Ni mengndung smula dh 12w..perlu ke bawak buku pink yg dlu tu... Nurse mrah x 12w bru nk bukak buku??

2 Balas

bawa je kalau masih elok lg..nnt nurse cuma refer info yg penting2 je dari buku lama tu..12weeks dah sesuai sgt buka buku pink🤗

5y ago

7/8weeks tgok pada kk jugak tuh..kalau biasa 12weeks mmg dah ngam nk scan semua. Inshaa Allah 😊

Yes kena bawa sebab details semua ada di situ and no 12weeks is ok..call dulu kkia awak untuk buat appointment

5y ago

Ok tq sis...