Sakit belakang

Salam n hi mommies.. sy skrg dh 13weeks+. Normal ke sy sakit sangat kat bahagian gmbr ni(rasa kat tulang belakang bahagian bawah wrne merah tu.. bukan pinggang) Kalau bangun tidur kene perlahan2. Or even gerak sbb bila trus gerak or bangun rasa mcm electric shock, sakit sangat2. Takut pulak slip disc or ape. Ada yg pernah kene mcm sy? Sy ngaku kdg posture sy bongkok basuh baju esp, xbetul. Tp this time sakit bukan kaleng2.

Sakit belakang
4 Balas

Salam. Masa saya hamil pun pernah kena sakit. Tapi kalau sakit yang terlampau sangat Alhamdulillah tak pernah masa usia kandungan macam mommy. Cuba refer doktor masa check up tu

1y ago

okay tq ya sis