Posisi tidur

Salam jumaat semua . Just nk minta pendapat, sy dah 22w . Sy kalau tidur baring telentang msti sakit pinggang . Jd sy try baring mengiring . Tp bhgian pinggang msti rasa mcm ada benda gerak² . Kalau mengiring kiri, pinggang kiri rse gerak², kalau mengiring kanan pinggang kanan rse gerak² . X tau la bby ke apa . Sy takut baby sempit ke ap . Kot tersempit ke apa kn, risau pulak sy . So sy pun tdo la telentang . N bangun tdo mcm biasa, pinggang sakit yaa amat . Ada x suggestion nk tidur baring posisi mcm mana supaya x sakit pinggang ??

2 Balas

Disarankan sleep on side. Pastu letak bantal celah kaki. Lagi selesa.

4y ago

Sy dah try sis . Thanks suggest kn 😍

Cuba try beli bantal utk preggy mom tu sis kot2 membantu.

4y ago

Thanks sis suggest . Nnti sy cr bntal ni .. 😘