slip disc

hai mommy semua..sy nk tya spe sini ada pglman ada slip disc n hamil...sy dh msk 31weeks 4 day...effect slip disc dh rasa...sakit bhgian pinggang y xblh bawa bincang...msk wad doc mampu bgi ubat KK sahaja utk tahan sakit...setiap 6 jam kena ambil.. sy hnya baring + tido + mkn + ke tndas sahja...bila gerak byk...jln byk akn rasa sakit... apa kesan klu ambil ubat KK tu pd baby...risau pulak? tinggal lg 8weeks3day utk sy bertahan... time sakit tu rasa xkuat sgt...

2 Balas

Ada ke mommies yg kne batu dihempedu masa pregnent?tak boleh operate sbb pregnent..😥

puan dh pergi ke hospital