Anak baru sebulan tapi dah tak nak breastfeed.

Salam n hi mommies.. anak i baru sebulan tp baru2 ni dia tetiba xnak hisap susu i.. tp susu ada byk.. dia menagis macm merajuk sgt.. tp bila bg je botol dia trus hisap.. since dia xhisap susu i makin kurang.. mcm mna nak buat bg dia hisap semula..? Ada sesiapa pernah lalui benda sama tak? Tlng la share sb kalau bole nak sgt bg dia menyusu badan.

1 Balas

Try pujuk bby .. Ckp elok2 .. N time nk bf tu .. Mommy kena relax positive kan diri .. Sbb kalau kita stress n tertekan anak pon akan meragam .. Jgn putus asa mencuba ..