DUE DATE BEZA 2 WEEKS

salam n hai ...ade x pengalaman dapat due date berbeza...sbb saya punya dating scan dengan pengiraan manual ikut tarikh last period tu beza 2weeks...huhu..anyone like me?

7 Balas

Beza 2weeks tu means lbh weeks ke..? Sy pun mcm tu. Lps 2x dating scan doc say janin lbh weeks, so due date kene tukar.. Dr 30/12 kpd 15/12..

5y ago

Last period 16.3

Saya pun sama.. Lepas buat scan 2 kali dlm jarak masa 2 minggu.. Doc putuskn ikut tarikh scan. Doktor ckp ada teori pengiraan dia kalau beza mcm tu..

5y ago

Lmbt 2 minggu

sbb ovulation awk lambat.. proses ovulasi setiap org berbeza.. ada cpt ada lambat jd mungkin itu salah satu faktor due date awk x sama dgn edd 👌

5y ago

Thanx dear....ok noted...

Sama.. Sy sbb periot bulan tu lambat.. So ovulation pon lambat 2 minggu.. Xblh la nak kira edd tarikh periot..

5y ago

Insyallah xde ape tu.. Doa byk2 k

Same la saya pon. Due date ta same ikut kira manual & scan by doc. Tapi beza few days je la

4y ago

Saya pun weeks.. beza sebulan.. ok ke ?

Late ovulation lah tu sis.. Saya pun beza smpai sebulan..

5y ago

Lagipun mmg irregular period.. So takde la mcm risau ke apa.. Sekarang saya 23w

Takde masalah. Tiap org beza

5y ago

Ok thanx for giving supportive words dear