posisi tido

salam nak tanya boleh klu nk tido mengiring kanan je sbb selesa mengiring kanan ,, tpi mula2 akn bring mengiring kekiri nnti lma sikit akn tukar posisi mengiring kekanan #firstmom #ingintahu

3 Balas

Saya pon selesa belah kanan. Tapi usaha juga tidur belah kiri. Cuma kadang tak sedar dah beralih ke kanan balik.

4w ago

betul akk

boleh je sis asalkan mengiring. tapi blood flow ke baby lebih better bila mengiring kiri

4w ago

sy cuba lah untuk sentiasa mengiring kekiri

OK je mana2 selesa

4w ago

Saya pun baca gitu dan selesa mengiring ke kiri, kepit bantal kat peha ke lutut.