risau

Salam mumy2 semua..skrg kndungan sya 15w6d...selalu bermain d fikiran sya seperti sya ni x pregnt.. kdg2 sya pegang perut sya mcm xda rasa baby ada dlm perut...adakh itu cuma mainan perasaan sya?kdg2 rasa risau juga ???& nak tnya brapa week boleh rasa pergerakan baby...sbb klau tgok keadaan perut sya mcm x nmpak yg sya ni preggnt..hari2 benda ni selalu bermain di fikiran sya tpi kadang2 sya bt2 x tau je??

21 Balas

Wslam.. rmi sgt mummy to be bg soalan mcm ni.. Ank 1st biasa 6 bulan pun ad org msih x nmpk lg.. Ikut jnis bdn.. biasa org bdn berisi ni 6 bln dh nmpk.. klu x, mmg 6 bln lbh nak ke 7bulan bru nmpk.. Positif je ok.. Jaga mkn jge kesihatan utk ank yg dikandung..