bsp tu apa

Salam mummy smua Td pg sy ada minum air gula n misi call ckp sngkot,esk kne jmpe dokter n buat bsp. Sape ada pnglman buat bsp dan knp smpi shari 4 kali ?

8 Balas

Klu cucuk sndri x perlu prg kk ke sis,n mesin tu bli kat mana? Mcm mana plak dgn bcaan nye

5y ago

Then tulis dlm buku. Kalau bacaan tinggi means u tak boleh kawal gula, maybe kena insulin. Tak perlu ke kk sbb boleh check sendiri bacaan. Nnt masa appointment, tunjuk misi bacaan tu.