Bsp pg esk

Esk kena buat bsp. Td lps mkn dlm kul 8 lebih muntah habis mknn yg dh dmkn. Lps muntah xlalu dh nk mkn lg. Skrg perut dh bunyi mcm apa je sbb lpr blik. Seksanya nk tggu lps bsp pg esk bru mkn huhu 😓

1 Balas

boleh je mkn lah. bsp xperlu puasa pon. sye masa mengandung buat bsp. pkul 3 pagi mkn nasik lagi. yg kne puasa tu mgtt. bsp x perlu puasa. boleh mkn mcm biasa. x kira lah mlm last mkn pukul berapa.

11mo ago

Boleh ye mkn lps kul 10? Sy xtau pulak boleh. Ni bru kli ke 2 sy buat bsp