stroller+carseat vs stroller+carrier?

Salam and hi mommy..nk tnya, yg mana better antara beli stroller+carseat atau stroller+carrier?

24 Balas

Saya beli stroller dan car seat. Sbb pikir Kalau carrier nanti lenguh bahu. Lps tu nanti kite beli brg nak kena pgg brg. Car seat sgt penting so kena beli. Stroller bg sy ia akan memudahkan sy utk letak barang baby dekat tmpt bawah tu, lps tu baby pon blh tdo dengan selesa kita pon selesa nk bawak baby g mn mn. Kita pon x penat nak kendung baby tambah lagi kalau beli brg.