Antara stroller & carrier

Hi semua, saya dh decide mmg akan beli carseat, cumanya bab nk bawak baby tu better standby stroller dari newborn atau carrier yg kt ikat pinggang tu je cukup masa awal2?#firstmom

2 Balas

Sy dr anak first beli 2 stroller Carrier beli 2 Dh start duduk Xpenah pakai dh stroller 😂 G mana2 minta bby chair Klu bby dh start berjalan mmg xado nk duk dlm stroller 🤣

9mo ago

Jadi carrier ikat tu pun cukup ea?

Saya guna carrier je. Stroller kejap je pakai. Lepas dh boleh duduk elok sy beli magic stroller. Stroller tu last2 tmpat isi brg je huehuehuee 😂

9mo ago

Itula igt nnti masuk 4bulan pakai yg magic stroller je. Kakak saya tk pakai langsung stroller dia beli one set dgn carseat tu