carseat or stroller

haii mommy... nk tanya mana yg perlu diutamakan beli...carseat or stroller?

5 Balas

Car seat.. Dulu sy beli dua2, tp baby xmau dduk stroller..dia lgi suka carrier..si stroller da jual..😓 Tp carseat sgt pnting sbb kalau nk ajar baby ddk dlm carseat mmg kna strt dr awal..

5y ago

oh dr start lahir dh blh letak dlm carseat ye..tq info sis☺️

Saya beli both tapi end up guna carrier je tak guna stroller hahaha. Tapi car seat tu mmg penting. Saya keluar hosp terus letak baby dlm carseat. Cari carseat yg newborn friendly.

carseat..baby safety first..jgn pangku baby mse dlm krete..sgt2 bhye utk baby..

5y ago

skrg byk yg combo..carseat dgn stroller below 300..cri kt online or time baby fair..lg jmt dr bli asing2

carseat