say no kopi

Salam mommy...blh tnya x petua nk hilangkan ketagih minum kopi or nescafe?? Sy bru pregy sebulan. Bila nmpk susu je sy jdi tak lalu nk minum. Buah pun sama gak tak lalu .

34 Balas

Sy pn sama ngn awk..baru pregy masuk 2 bln..tgk kopi n nescafe terliur sgt..minum susu nk muntah..so sy tukar pd minum jus..alhamdulillah boleh jln..tp kekdg trliur sgt jamah gop kopi n nescafe ujung2 sudu je 😊

5y ago

Sy lps gugur jdi addict dgn kopi or nes. Dulu xberani nk sgt.. susu Dutch lady je minum..