Kopi / Nescafe

Hii mommy mommy ! Nak tanyaa , time preggy ni boleh ke minum air kopi / nescafe ? Or caffein laaa senang cerita . Sebab nya saya bekerja and always takda tenaga . Bila minum kopi rasa segar sikit but takut laaa nak minum banyak sebab preggy . Boleh ke ya ?#firstbaby #firstmom

2 Balas

sy pernah bca ada org share hrtu..caffein nie xelok..blh drop hb kita...klau nk mnum sikit tu blh la..

boleh. tpi limit kan. mcm sye coffee lover, sblm ni 1 hari 2kali. now 3 or 2 hari sekali je mnum.