20weeks pregnant.

Salam mommy2 semua, saya pregnant 20weeks. Ada masalah air kencing kotor, hb low, berat badan turun banyak. Muntah2 teruk dari awal pregnant. Hanya boleh mkn makanan yg di ngidam je. Ada ke mommy² mcm sy? Mcmmana ye nak atasi masalah yg sy hadapi ni? Ubat sy kalau mkn tak lama sy muntahkan balik.

1 Balas

Sis banyakkan minum air kosong + makan buah sejuk2.. Sy selalu mkn jambu batu dgn anggur.. Alhamdulillah hb atas 11.. Kalau ubat sis cuba mkn sblm tido then trus tido sapu minyak angin sikit dkt leher