Waktu sesuai cek upt utk period x regular

Salam,sape yg mcm sy,period x teratur...sy nk tnye bila masa sesuai cek upt eh,sbb bulan ni sy x period lg..maksud sy bulan depan ke bole cek upt...answer me please

2 Balas

saya pun macam sis jugak period x teratur. period memang selalu lewat, kadang lewat 5hari, kadang 10 hari. tp bulan ni saya rasa xsedap badan je padahal period baru lewat 2 hari. sy terus cek upt naik double line. hehe

Sama la mcm sy period 2 bln skli tpi bln ni blum period,so tengok la dlu mcamne..siap cek UPT lg tapi naik samar2 jer smpai skrg..Last period 16/2/21