Salam nk tnye i cek upt sndri i nmpk line double so i x pcya lg esok nye i cek patu naik line juga .

6 Balas

Boleh direct ke klinik swasta utk scan sis untuk confirmkan kehamilan. Saya haritu cek negatif, tapi naluri kata pregnant, 2 week after saya takde cek sendiri dah, terus je ke klinik swasta buat scan. Doc sahkan hamil 6 minggu. Call klinik KK untuk tanya bila boleh buka buku pink. Masa minggu ke 8 nurse buat appointment untuk buka buku pink.

blh pergi klinik swasta , ckp dkt nurse nk confirmkan kehamilan. mcm sy aritu, 2 kali cek upt double line, tp still rase x caye, last2 p klinik swasta, buat confirmation, bile scan dh nampang heartbeat baby🥺mase tu mengalir air mata sbb x caye rase

2y ago

tq sis ..smga d permuda kn sglanya ..

upt dh terang ka? hcg meningkat setiap 48j. upt akan makin terang if kita positif pregnant. boleh pergi checkup swasta. tp jangan panic kalau doctor cakap baru nampak dinding rahim menebal atau belom nmpk apa2 lagi

Normal was2 macam tu. Macam saya 1st preggy hari2 saya test sebelum gi check klinik. If double line puan boleh gi scan or terus buka buku kat kk bawak upt tu tunjuk 😉✌🏼

2y ago

tq sis ..

Then tahniahhh https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group pregnant 2023, selamat datanggg ❤️

Pergi klinik utk cnfirm sis