lengan lebam lepas kena cucuk

Salam mommy semua. Nak tanya normal ke kalau lepas cucuk ambik darah lengan jadi lebam macam ni? dah dua hari tak hilang lagi. tangan rasa kebas tak boleh angkat barang. please help mommy!!!!!

lengan lebam lepas kena cucuk
122 Balas

Kalau nurse yg pandai cucuk, tak lah lebam smpi mcm ni sis. Saya pernah jg kena, sakit sgt. Dia blh biar je jarum mencucuk, smtra dia buka ikatan kat lengam, cari tube darah dan ready kapas tu. Berdenyut2 rasa. Keesokkan ari tgk tgn biru lebam.