hilangkan lebam cucuk

Assalam.. dah seminggu lebih lebam kat lengan tak hilang lagi.. ada cara tak nak hilangkan? Sedih tengok tangan sendiri gini.. Kena cucuk utk ambil darah selepas minum air gula hari tu.. normal ke lebam mcam ni lepas amik darah?

hilangkan lebam cucuk
2 Balas

Nurse pesan kat saya lepas kena cucuk tekan kapas lama sikit nnt x lebam.. sbb first cucuk sblm minum air gula tu nurse tgk lebam.. 2nd cucuk sy ikut advise nurse alhamdulillah ok..

Ya.. Sy pon sama... Jenis tgn yg mudah lebam..sy biar ja...amik masa utk hilang...