Bengkak After Cucuk 3bulan

Salam mommies, normal ke tempat kena cucuk tu bengkak mcm ada benjolan kecil tp tak merah tak lebam. Seminggu dah baby sy kena cucuk 3bulan.

3 Balas

Wslm.. Slalu kalo cucuk bcg jek yg kluar bonjol2 ni.. Sis da tnye nurse ke.

5y ago

Blm refer klinik lg sbb anak mcm biasa je, xde tanda2 dia sakit kt situ.

normal tu..dlu ank sy mcm tu jgk..cuma jgn kacau je..nanti hilng lh tu

Normal sis...anak sy pn mcm tu

5y ago

Sama ke cucuk vaksin 3bulan? Berapa lama ek dia akan hilang?