doktor lelaki

salam. mommy... perasaan mommy camne,, kalau doktor yg cek tu lelaki.. dia buka bju kita,, diaorang tengok puting kita. ok x.. memang macamtu ye mommy.. hhee just tnye je??? sbb first time...

47 Balas

Biasa nurse akan assist tlg checkkan (klinik kesihatan) Kalau appointment kt klinik swasta, tny dlu doktor lelaki/perempuan, or... Check time table dorg. Kita boleh pilih, kn... Kalau masa bersalin, tak boleh nk pilih la kecuali bersalin kt hosp swasta.