INJECT ATT

salam mommy .. ni hari sy lepas buat inject ATT FIRST TIME ANAK PERTAMA 25 week 4 day... bila sy kne buat inject untuk kedua kalinya yer.. mf sy tnye sbb tadi mase pegi klinik terlupa nak tnye and dokter yg bagi inject tu lelaki bukan dokter yg biase sy pergi... dan dokter x tulis kat buku pink bile sy buat lagii ...

3 Balas

Biasanya slps sebulan after 1st injection. Nanti sis blh remind nurse/ doc pasal 2nd injection ni.