Inject kancing GIGI atau ATT

Siapa dekat sini baru nak inject kancing gigi kandungan dah 28 minggu memang wajib ya utk utk ibu

6 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

saya 22w kk bagi 1st shoot ubat kancing gigi tu 😅 yang kali ke 2 tak tahu bila dia cucuk lagi 😅1st baby jugak katanya wajib elak masa kita teran baby kita terkena kancing gigi

sy bru 25 mnggu, dr ckp 28mnggu bru kene pergi inject utk elakkan brslin pramatang. kakak ipar ckp kebas2 lps kena inject tu. rse brdebar plk dhla sy tkt jarum🤣

Mmg wajib sis. Kalau pregnant kali pertama, akan dpt 2 dose. Selang sebulan. Tapi lepas ni kalau pregnant 1 dose je.

wajib sis. tapi saya rituh kena time kabdungan 5bln .

3mo ago

kalau first time preg. kena 2 dos .

Saya 29w baru nurse kk bagi first shot

sy kena time kandungan 6 bulan

3mo ago

tak...cuma bahu rasa sakit sikit