beli brg baby

Salam mommy, nak tanya bila boleh start beli brg baby ya? Excited tapi rasa mcm awal lagi due bulan oct sekarang 5 months ? ke dh ptut beli sesikit?

57 Balas

Sy start beli masa pregnant 4 bulan. Beli sikit2 takde la rasa byk sgt pakai duit 😂😂

Sy waktu 5 bulan dh start bli sikit2.. Skng ni 8 bln complete dh semua brg sy dh baby..

Saya oct jg.. Xbeli apa2 pun lagi.. Barang2 sebelum semua dah bg org..

Puan beli sikit2 start skrg sbb bile da 7 bulan ke atas da xlarat nk jalan.

Sama kita bln 10 gak. Sy beli sikit2 dulu mcm brg2 nk bwk g hosp dulu

Boleh da beli sikit2...beli yg mahal2 dulu macam stroller, carsear

Saya pun due October, dah start beli brg sikit2 🤗

Sy dh 7bln...smua dh sttel...tingal barang mama blum....

Saya dah complete 90% barang baby. Now 5 bulan ngam 🌈

Saya memgandung 4 bulan dah beli barang2 baby sikit2.