Bayi pertama baru 9bulan..

Salam mommy, anak saya baru 9bln+.. masih kuat BF.. sy xamik perancang (dah 2kali try IUCD tp gagal) so husb x galakkan amik perancang lain.. ikot last first day period, skrg kandungan ni baru 6w+.. perkembangan ank kecik pulak tgah active ni 😆 kdg2 fikir betul ke tipu UPT ni? Doakan sy supaya alahan x teruk Ye mommy 🤲🏻 dan dimudahkn segala urusan.. tiba2 jd kekok mcm first bby.. u guys boleh bg nasihat atau kata2 semangat utk sy?

Bayi pertama baru 9bulan..
21 Balas

alhamdulillah. sy tak penah ambik apa2 perancang jadi nk advice pn xboleh..anak nak masuk 6 org..period mmg ngam² anak 2 tahun baru mai. bila mai sekali, terus lekat lain. Rezeki tu. semoga urusan dipermudahkan ye

12mo ago

Alhamdulillah.. tahniah sis.. semoga jd ibu dan istri yg kuat dan baik..